Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Oletko sinä älymaatalouden asiantuntija?

JAMK etsii älybiotalouden tiimiin asiantuntijaa joko käytettävyysasiantuntijasta ja/tai maatalousteknologioiden kannattavuutta arvioivasta talousosaajasta.

Haluaisitko vaikuttaa maaseudun tulevaisuuteen?

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan maatalouden tulevaisuuteen hyödyntämällä uusimpia teknologioita kestävän ja kannattavan ruoantuotannon edistämiseksi. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus aikavälillä 31.07.2024 –26.1.2025, mutta kasvava toimintamme mahdollistaa myös jatkoyhteistyön tarkastelun.

Tehtävänkuvaus

Käytettävyysasiantuntijalta odotamme osaamista käytettävyystutkimuksen perusteista. Käytännön työtehtäväsi sijoittuvat digitaalisen ja fyysisen älymaatalouden testausympäristömme kehitykseen mm. Finnish Future Farm -projektissa. Toivomme sinulta ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä ja käyttäjäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Lisäksi toivomme osaamista käytettävyyden arvioimiseen (arviointimenetelmät, työkalut, mittarit ym.). Etunasi näemme myös tilastollisten menetelmien hallitsemisen ja soveltamisen käytettävyystutkimukseen.

Maatalousteknologioiden talousosaajalta toivomme vahvaa taustaa taloustieteissä sekä ymmärrystä maatalouden toimintaympäristöstä. Toivomme, että asiantuntijana pystyt analysoimaan maatalousteknologioiden vaikutusta maatalouden kannattavuuteen ja kestävyyteen. Apunasi on huipputiimi data-analytiikkoja sekä maatalouden syväosaajia. Sinun tulee osata analysoida taloudellisia ja tilastollisia tietoja sekä käyttää taloudellisia laskentamalleja ja arviointityökaluja maatalouden kontekstissa. Toivomme siis tilastollisten menetelmien hallintaa ja soveltamista taloudellisen datan arvioimiseen.

Substanssiosaamisen lisäksi toivomme sinulta kykyä työskennellä englannin kielellä sekä kykyä työskennellä moninaisten sidosryhmien kanssa (yritykset, opiskelijat, asiantuntijaorganisaatiot rahoittajat…). Haemme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä, joka pystyy pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissään.

Jamk työpaikkana

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, jossa saat kasvaa ja kehittyä työssäsi. Meillä on joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mitä tuemme muun muassa kattavalla työterveyshuollolla ja monipuolisilla hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuurieduilla. Lue lisää, millainen on Hyvinvoiva Jamk. 

Työpaikka sijaitsee Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa, jossa älymaatalouden testausympäristömme sijaitsee. Voit työskennellä työtehtäviesi mukaan myös Jamkin muilla kampuksilla tai etänä.

Palkkaus ja hakeminen

Palkkasi määrittyy työkokemuksesi ja koulutustaustasi mukaisesti.

Hakuaikataulu:

  • Hae paikkaa viimeistään 19.5.2024 mennessä!
  • Haastattelut järjestetään Jyväskylässä pääkampuksellamme (Rajakatu 35), 20.5.2024 klo 15–16 22.5. klo 15-16 tai 27.5. klo 12-16 välillä (1h)

Kuka voi hakea?

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten paikan täyttämistä koskee TE-toimiston asettamat vuorotteluvapaan ehdot. Varmista kelpoisuutesi tarvittaessa omasta TE-toimistostasi.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voi hakea henkilö, joka täyttää seuraavat ehdot:

  • työtön työnhakija TE-toimistossa vuorotteluvapaan alkaessa (31.07.2024)
  • työttömyys on kestänyt 90 kalenteripäivää (useammassa jaksossa tai yhdessä) vuorotteluvapaan alkamista (31.07.) edeltäneiden 14kk aikana

Mikäli hakija on vuorotteluvapaan alkaessa (31.07.) alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias TAI alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi, riittää että hakijan työttömyys on kestänyt yhden päivän ennen vuorotteluvapaan alkamista.

Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Biotalousinstituutti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnistettu biotalouden kehittäjä, jolta löytyy maaseutuelinkeinoihin sekä energia- ja ympäristötekniikkaan liittyvää koulutusta sekä mittava TKI-salkku (5M€). Biotalousinstituutissa sijaitseva älybiotalouden tiimi harjoittaa älymaatalouteen liittyvää soveltavaa tutkimusta (data- ja anturitekniikka maatalousympäristössä). Jamkin Saarijärven kampukselta löytyykin fyysinen älymaatalouden testausympäristö. Biotalousinstituutti koostuu 50 työntekijästä, ja toimintaa löytyy monipuolisesti biotalouden eri osa-alueista, mm. maataloudesta, metsäbiotaloudesta ja kestävistä energiaratkaisuista. Lisäksi biotalouden alan kasvuliiketoimintaa kehittää kansainvälinen yrityskiihdyttämö BioBoosters by Jamk.

Lisätietoja: 
Hannu Haapala, johtava tutkija 
etunimi.sukunimi@jamk.fi 
p. +358 50 597 7845
Soittoajat: ti 14.5. klo 9-11 ja ke 15.5. klo 9-11

Haku alkaa 3. toukokuuta 2024 ja päättyy 19. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Lue lisää: Älymaatalouden asiantuntija, Biotalousinstituutti (vuorotteluvapaan sijaisuus) | Jyväskylän ammattikorkeakoulu | TalentAdore – Edistyksellinen Hakijakokemus