Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Kannonkoski Karstula Kinnula Kivijärvi Kyyjärvi Pihtipudas Viitasaari

Suurhanketoimisto

Suurhanketoimisto yhdistää suurhanketoimijoita sekä Sydänsuomessa-alueen ja Kaustisen seudun yrityksiä ja yritysverkostoja. Kaustisen seudulla kehitetty digitaalinen suurhanketoimisto.fi-verkostoitumispalvelu on avattu Sydänsuomessa-alueen yrityksille osana marraskuussa 2023 alkanutta Seutujen välistä muutos- ja kasvuohjelmaa.

Suurhanketoimiston tavoitteena on edesauttaa paikallisten yritysten pääsemistä osaksi suurhankkeiden alihankintaverkostoja. Sähköisen verkostoitumispalvelu kerää samaan paikkaan yritykset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan suurhanketoimijoiden urakoihin ja alihankintaketjuihin.

Tarve palvelulle syntyi, kun kehittämisyhtiöiltä ja kuntien elinkeinokehittäjiltä kysyttiin tietoja paikallisista yrityksistä ja tiedot haluttiin helposti suurhanketoimijoiden saataville. Tämä tarve on havaittu myös Sydänsuomessa-alueella, ja onkin erinomaista, että palvelu on nyt saatu Sydänsuomessa-alueen yritysten käyttöön.

Suurhanketoimisto edesauttaa paikallisten yritysten pääsemistä osaksi suurhankkeiden alihankintaverkostoja

Suurhanketoimisto kerää yhteen toimijoita eri aloilta yli kuntarajojen ja palvelusta viestitään myös suurhanketoimijoille. Suurhanketoimistosta löytyvät Kaustisen seudulla ja Sydänsuomessa-alueella toimivat yritykset, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan suurhankkeissa. Palvelu sisältää myös uutisia, linkkejä ja suoria tarjouspyyntöjä suurhankkeisiin liittyen. Eli yritysten kannattaa luoda oma profiili palveluun ja seurata sivua säännöllisesti!

Kuinka voin rekisteröityä Suurhanketoimisto.fi -palveluun?

Se on helppoa. Suuntaa osoitteeseen suurhanketoimisto.fi/yritykset/register ja rekisteröidy. Rekisteröitymiseen et tarvitse muuta kuin sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Voit selailla palveluun rekisteröityneitä yrityksiä ja majoitusilmoituksia myös ilman rekistetöitymistä.

Profiilin täyttämistä varten tarvitset yrityksen perustiedot kuten y-tunnus, osoite, mahdollinen verkkosivuosoite, liikevaihtoluokka ja henkilöstömäärä. Lisäksi voit valita olemassa olevista vaihtoehdoista yrityksesi tarjoamat palvelut sekä mahdolliset laatu- ja turvallisuussertifikaatit. Voit ladata omaan profiiliisi myös esimerkiksi yritysesittelyn erillisenä tiedostona tai kuvata tarjoamiasi palveluita omin sanoin.

Voit ilmoittaa myös majoituspalveluja suurhanketoimistossa

Suurhanketoimisto.fi-palveluun voi ilmoittaa nyt Sydänsuomessa-alueen ja Kaustisen seudun majoituspalveluista entistä tarkemmin. Kasvavasta majoituspalveluiden kysynnästä johtuen nyt myös yksityiset tahot voivat jättää majoituksen tarjolle Suurhanketoimistoon. Yrittäjät voivat erottautua yksityishenkilöistä laajemmalla palvelutarjonnalla, esimerkiksi aamiaisella ja ravintolapalveluilla. Tietojen hakijalle tuodaan selkeästi heti ilmoituksen alussa ilmi, onko majoituspalveluiden tuottajana yritys vai yksityinen taho, sillä monelle B2B-yritykselle voi olla edellytyksenä asiointi pelkästään yrityksen kanssa. 

Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma Kaustisen seudulla ja Sydänsuomessa 2023–2026

Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma kohdistuu käynnissä olevaan rakennemuutostilanteeseen, jota vauhdittaa energiamurros ja uusiutuvan energian suurhankkeet. Muutos- ja kasvuohjelman toimenpiteillä edistetään uutta, kasvuhakuista ja työllistävää liiketoimintaa, vahvistetaan hiilineutraaliin talouteen liittyvää liiketoimintaosaamista, sekä kehitetään uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Toimenpiteet vahvistavat alueellisessa JTF-suunnitelmassa tunnistettuja tarpeita, tukevat uusien yritysverkostojen kehittämistä sekä yrityspalvelujen uudistumista energiamurroksen luomassa muutostilanteessa. Lisäksi hanke vahvistaa ylimaakunnallista yhteistyön hyödyntämistä maakunnan vetovoimaisuuden ja kilpailukyvyn osalta.

Varmista yrityksesi näkyvyys palvelussa ja rekisteröidy mukaan maksutta!

Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma 2023–2026

Toteuttajatahot:

Kaustisen seutukunta, Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Rahoittajat:

Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liitot Euroopan unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF), Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa-alueen kunnat sekä Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Toteutusaika:

1.11.2023–30.4.2026

Toteutusalue:

Sydänsuomessa: Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari

Kaustisen seutu: Kaustinen, Halsua, Toholampi, Veteli, Lestijärvi

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Pohjanmaan liitto -teksti logo.
Keski-Suomen liitto

Lue lisää

Pohjoisessa Keski-Suomessa ilmastopäästöt ovat laskeneet lähes 32 prosenttia vuodesta 2007 

Suomen ympäristökeskus SYKE julkaisi hiljattain kuntien ja alueiden tuoreimmat, vuoden 2022 kasvihuonekaasupäästötiedot. Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan,

Kansainväliset opiskelijat ihastuivat Kyyjärven työnantajiin

Jyväskylässä korkeakoulututkintoa suorittavat kansainväliset opiskelijat ovat viime kuukausina osoittaneet Sydänsuomessa-aluetta kohtaan laajaa kiinnostusta. Nuoret ovat

15 miljoonaa aluekehitykseen

Erilaiset hankkeet tuovat Sydänsuomessa-alueelle rahavirtaa, jota käytetään alueen kehittämiseen. Sydänsuomen kunnat ja yritykset sekä alueella
Omistajanvaihdosten superpäivä! YrityskaupaKS-aloituseminaari klo 8.30-12 & Keski-Suomen Yritysmarkkinat klo 13-16 (myös etänä ja anonyymisti) & omistajanvaihdosasiantuntijafoorumi klo 13-15. To 6.6.2024 klo 8.30-16 Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa. Keynote-puhujana soutaja Jari Saario. Logopalkki: Euroopan unionin osarahoittama, YritykaupaKS, Yrittäjät Keski-Suomi, Sydänsuomessa, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Witas Oy.

Tervetuloa YrityskaupaKS-aloitusseminaariin 6.6.2024 Peurunkaan

YrityskaupaKS-aloitusseminaari 6.6.2024 on keskisuomalaisten omistajanvaihdosten superpäivä, tervetuloa mukaan!
1 2 3 5

Löydä ajantasainen tieto alueesi suurhankkeista

Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa -alueiden suurhankkeet kätevästi kartalla ja artikkelein.

Suurhanketoimisto