Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Kannonkoski Karstula Kinnula Kivijärvi Kyyjärvi Pihtipudas Viitasaari

Oletko kyllästynyt asumaan ahtaasti ja ylihinnalla?

Sydänsuomessa yhden tontin koko vastaa puolta kaupunkikorttelista, mutta talon hinta ei ole puoltakaan kaupunkiin verrattuna. Sydänsuomessa talon ovet ja pyörät saattavat jäädä lukitsematta, eikä naapuria pelätä, vaan autetaan. Sydänsuomessa lapset voivat huoletta kulkea kouluun ja työmatkalaisilla silmä lepää ympärillä siintävässä luonnossa. Sydänsuomessa vietetään myös paljon aikaa vapaa-ajan asunnoilla ja monipaikkainen elämä onnistuu hyvin esimerkiksi kattavan valokuituverkon avulla.

Lue lisää

Tervetuloa Sydänsuomen etätyötiloihin!

Etätyötilat mahdollistavat pidemmän viipymän Sydänsuomessa sekä moniammatillisia kohtaamisia. Tule tutustumaan Sydänsuomen hyvin varusteltuihin ja monipuolisiin

Pihtiputaan Mummo on myös matkailuvaltti

3800 asukkaan Pihtiputaan matkailuvaltteja ovat Pihtiputaan Mummo ja Keihäskarnevaalit, ravitapahtumat ja kauniit luontomaisemat.

Viitasaari on koskien kaupunki

Nelostietä Viitasaarta kohti tultaessa tunnettu maamerkki on Hännilänsalmen silta, jonka molemmin puolin aukeavat Keitele-järven näkymät.

Kivijärvi tunnetaan niliaitastaan

Pieni maaseutupitäjä Kivijärvi on tunnettu kauniista luonnostaan, hienoista erämaa-alueista, kalaisista järvistä sekä aidosta elämänmenosta.
1 2 3

Löydä ajantasainen tieto alueesi suurhankkeista

Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa -alueiden suurhankkeet kätevästi kartalla ja artikkelein.

Suurhanketoimisto