Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Seloste tietojen käsittelystä

Rekisterinpitäjä

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Aloha-Tietotalo, Virastotie 4
PL 55
43501 Karstula
+358 44 4596 604
Y-tunnus: 0776042-4

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja tarvitaan palvelussa sisäänkirjautumiseen sekä artikkelien kirjoittamista varten.

Kirjautuneista käyttäjistä palveluun tallennetaan tunnus, salasana, etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, julkaisunimi sekä puhelinnumero, puhelinnumero ja julkaisunimi tarvitsee tallentaa vain silloin kun haluaa kirjoittaa artikkeleita. Julkaisunimi näkyy kaikille käyttäjille. Sähköpostisoite ja puhelinnumero näkyvät vain palvelun pääkäyttäjille ja he käyttävät näitä tietoja vain silloin jos artikkelien sisältöön halutaan tarkennusta tai muutosta.

Henkilötietojen luovuttaminen eteenpäin

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Pääkäyttäjillä ja palvelun ylläpitäjillä on pääsy henkilötietoihin salasanoja lukuunottamatta.

Henkilötietoihin liittyvät oikeudet

Voimassaolevan tietosuojasäädännön mukaan käyttäjän henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin, johon rekisteröidyllä henkilöllä on tietojaan koskevia säädettyjä ja lakiin kirjattuja oikeuksia.

Henkilötietoja voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli käyttäjä väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tai muuta vastaavaa toimintaa. Muuten henkilötietoja säilytetään palvelussa niin kauan kuin palvelu on toiminnassa.

Rekisteröidyn oikeuksiin ja vapauksiin kohdistuvat riskit

Palvelu toteutetaan käyttäen yleisesti tietoturvallisiksi tunnettuja teknisiä ratkaisuja.
Jos havaitsemme laitonta tietoihin pääsyä, asiatonta muuttamista tai tietojen katoamista niin asiasta informoidaan lain vaatimalla tavalla.