Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Kannonkoski Karstula Kinnula Kivijärvi Kyyjärvi Pihtipudas Viitasaari

Mitä meille kuuluu?

Sydänsuomessa-seudulla tapahtuu: vuodenajat tarjoavat erilaisia harrastuksia vapaa-ajalle ja kunnat ovat tapahtumarikkaita. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset vinkit ja nostot Sydänsuomessa-alueen arkeen.

Ajankohtaista Sydänsuomessa

Karkausmäen Kammarin tarina Kinnulassa alkoi vuonna 2015. Hirsitalon jämerä olemus kutsuu luokseen tunnelmallaan ja huokuu entisaikojen tarinoita.

JAMK etsii älybiotalouden tiimiin asiantuntijaa joko käytettävyysasiantuntijasta ja/tai maatalousteknologioiden kannattavuutta arvioivasta talousosaajasta.

Etätyötilat mahdollistavat pidemmän viipymän Sydänsuomessa sekä moniammatillisia kohtaamisia. Tule tutustumaan Sydänsuomen hyvin varusteltuihin ja monipuolisiin etätyötiloihin!

Sydänsuomen yhteiset rekrymessut ja työnantajafoorumi kutsuvat työnantajia ja työntekijöitä Kannonkosken Piispalaan 17.4.2024.

Poken WindSoLab-hankkeella rakennetaan erityisesti pohjoiseen Keski-Suomeen uutta osaamista ja työllistymismahdollisuuksia uusiutuvan energian parissa.

3800 asukkaan Pihtiputaan matkailuvaltteja ovat Pihtiputaan Mummo ja Keihäskarnevaalit, ravitapahtumat ja kauniit luontomaisemat.

Nelostietä Viitasaarta kohti tultaessa tunnettu maamerkki on Hännilänsalmen silta, jonka molemmin puolin aukeavat Keitele-järven näkymät. Viitasaaren satamaan pääsee veneellä Lahdesta saakka.

Keski-Suomen TE-palvelut tarjoavat monenlaisia palveluita niin aloittavan yrittäjän kuin jo olemassa olevan yrityksen tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä asiantuntijaa yrityskäynnille!

Löydä ajantasainen tieto alueesi suurhankkeista

Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa -alueiden suurhankkeet kätevästi kartalla ja artikkelein.

Suurhanketoimisto