Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Työtä ja tunnettuutta Sydänsuomeen! -rekrymessut

Sydänsuomen yhteiset rekrymessut ja työnantajafoorumi kutsuvat työnantajia ja työntekijöitä Kannonkosken Piispalaan 17.4.2024.

Televisiosta ja radiosta tuttu Henkka Hyppönen on rekrymessujen pääpuhuja.

Miten saamme osaavia tekijöitä Sydänsuomeen? Mistä löytyisi työ- tai harjoittelupaikka? Tervetuloa etsimään vastauksia näihin kysymyksiin Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen rekrymessuille 17.4.2024 Kannonkosken Piispalaan (Kurssitie 40).

Päivän aikana kuulemme tietoiskuja kouluttautumisesta, yritysten tarinoita ja ajankohtaista asiaa TE-palveluista sekä kuulemme luovan johtajan ja globaalin innovaattorin Henri Hyppösen puheenvuoron.

Päivä koostuu kahdesta osasta. Aamupäivä on varattu työnantajien oman työnantajafoorumin tapaamiseen. Iltapäivällä työnantajat, työnhakijat ja opiskelijat pääsevät kohtaamaan toisiaan rekrymessujen merkeissä.

Uusi työnantajafoorumi käynnistää toimintansa

Aamupäivän ohjelma klo 10–12 on suunnattu Sydänsuomessa-alueen työnantajille. Työnantajafoorumi kutsuu Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren työnantajat pohtimaan yhdessä, miten rekrytoinnin haasteita olisi mahdollista taklata alueella yhteisvoimin.

Lisäksi uusi Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke esittäytyy. Hankkeen tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saamista mm. tekemällä näkyväksi Sydänsuomen palveluja ja vahvuuksia sellaisella tavalla, jota alueen työnantajien ja rekrytointiyritysten on helppoa hyödyntää. Lisäksi nyt perustettavan työnantajafoorumin puitteissa on tarkoitus kokeilla uusia rekrytoinnin tapoja ja etsiä yhdessä ratkaisuja rekrytoinneissa havaittuihin pulmiin sellaisella tavalla, josta koko alue hyötyy.

Henkka Hyppönen hurmaa iltapäivässä

Iltapäivällä klo 13–17 työnantajat pääsevät kertomaan itsestään työnhakijoille ja vastaavasti työnhakijat pääsevät esittäytymään työnantajille.

Kaikki Sydänsuomessa sijaitsevat yritykset, yhdistykset, kunnat ja muut toimijat saavat halutessaan maksutta oman esittelytilan tapahtumasta. Esittelytilan voi varata ilmoittautumalla artikkelin lopussa olevan linkin kautta.

Messutapahtumassa kuulemme Henkka Hyppösen puheenvuoron. Henkka on tehnyt vaikuttavan uran radiojuontajana, tv-esiintyjänä, yritysten kouluttajana sekä Plus One Agency Oy:n perustajana ja luovana johtajana. Iltapäivän mittaan kuulemme myös tietoiskuja kouluttautumisesta, yritysten tarinoita ja ajankohtaista asiaa TE-palveluista.

Päivän aikana messuihin tutustuu myös 60 kansainvälistä korkeakouluopiskelijaa JAMKista ja Jyväskylän yliopistosta. Myös alueen lukiolaiset kutsutaan mukaan tilaisuuteen.

Työnantajafoorumin ja rekrymessut järjestävät yhteistyössä Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke ja Keski-Suomen TE-palvelut. Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke on Euroopan unionin osarahoittama Euroopan maaseuturahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta.

Varaa esittelytila rekrymessuilta tästä! Esittelytila on maksuton Sydänsuomessa-alueen työnantajille ja muille alueen toimijoille.