Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Tervetuloa Sydänsuomen etätyötiloihin!

Etätyötilat mahdollistavat pidemmän viipymän Sydänsuomessa sekä moniammatillisia kohtaamisia. Tule tutustumaan Sydänsuomen hyvin varusteltuihin ja monipuolisiin etätyötiloihin!

Sydänsuomen etätyötloissa syntyy herkullisia kohtaamisia eri aloilla työskentelevien ihmisten välillä. Etätyötiloja hyödyntämällä pääset osaksi Sydänsuomen työyhteisöjä ja voit pidentää viipymääsi alueellamme.

Kannonkoski

Kannonhovin etätyötila on käytössä kuntalaisille, vapaa-ajan asukkaille ja muille vierailijoille Kannonkosken taajamassa osoitteessa Leppälänkyläntie 10 A2. 

Käytettävissä on yksi työhuone, joka toimii kokonaan  itsepalveluperiaatteella. Avaimen tilaan voi noutaa kunnantalolta. Myös varaukset voi tehdä kunnantalon vaihteesta (014 459 6111) tai kunta@kannonkoski.fi. Jatkuvasta käytöstä sovitaan käyttöön perustuva pieni korvaus.

Viitasaaren Lennättimessä on tarjolla muun muassa rajattomasti kahvia! Viereisessä Digikeskuksessa voi sen sijaan keskittyä vaikkapa 3D-tulostukseen tai podcastin tekemiseen.

Pihtipudas

Pihtiputaan kunta ylläpitää Hubteekkia ja tarjoaa tilan maksutta asiakkaiden käyttöön. Hubteekkiin voi tulla tekemään etätöitä kuka vaan joko koko päiväksi tai vaikka vaan hetkeksi! Voit tulla töihin, opiskelemaan tai  kokoustamaan.  Etätyökeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16. Tilat ovat käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Hubteekki on Pihtiputaalla sijaitseva etätyö- ja osaamiskeskus, joka tarjoaa hankkeen ajan 7.11.2023-31.12.2024 käyttäjilleen veloituksetta käyttöön tilan,  erilaisia etätyöpisteitä, näyttöjä sekä nopean internetyhteyden. Meiltä löytyy myös keittiö ja ruokailutila, jossa voit ladata omat akkusi päivän askareisiin. 

Meiltä löytyy myös podcast-studio sekä 3D-tulostin, joihin saat opastuksen tarvittaessa. 

Etätyöpisteisiin ei tarvitse erikseen varata tilaa, mutta jos haluat työskentelytilaksesi oman  erillisen huoneen tai kokoustilat, niin ne kannattaa varata hubteekki@pihtipudas.fi osoitteesta. 

Hubteekki sijaitsee osoitteessa keskustie 14 44800 Pihtipudas. Meillä on maksuttomat parkkipaikat tilan pihassa sekä lähiympäristössä. Läheltä löytyy myös lukuisia erilaisia lounaspaikkoja. Mikäli tarvitset lisätietoa, niin ota yhteys Miia Hiironen p. 0407144453.

http://Etusivu | Hubteekki

Etätyöpisteitä ei yleensä varata etukäteen, riittää, että ilmaannut paikalle ja valitset mieleisen työpisteen.

Viitasaari

Etätyötila Lennätin

Etätyötila tarjoaa käyttäjilleen veloituksetta käyttöön ergonomisia etätyöpisteitä, näyttöjä, oheislaitteita sekä nopean internetyhteyden. Tiloista löytyy myös keittiö ja ruokailutilat. Kaikkein tärkeimpänä, Lennättimestä löydät innostavan työilmapiirin, uusia työkavereita ja rajattomasti kahvia! Lennätin on auki maanantaista perjantaihin klo 8-16. Etätyöpisteitä ei tarvitse varata etukäteen, riittää kun tulet paikalle.

Digikeskus

Digikeskus on kaikille avoin ja ilmainen ympäristö rentoon tekemiseen ja kehittämiseen, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tiloistamme löytyy muun muassa tehokkaita tietokoneita, 3D-tulostimia, VR-laseja, podcast-studio, kameroita, piirtonäyttö ja erilaisia osaajia. Kun sinulla on kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi, liiketoimintaa tai vaan pitää hauskaa, tule paikalle!

Lue lisää Viitasaaren etätyötiloista: http://Tilat – Digikeskus & Lennätin (lennatin.fi)

Jos mökillä on vähän tilaa, huonot yhteydet ja hälisevä perhe ympärillä, tule ihmeessä tutustumaan Sydänsuomen ergonomisiin työtiloihin, joissa on tarjolla hyvät yhteydet ja hiljainen työympäristö.