Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Karkausmäen Kammari – piilopaikkasi seikkailujen välissä

Karkausmäen Kammarin tarina Kinnulassa alkoi vuonna 2015. Hirsitalon jämerä olemus kutsuu luokseen tunnelmallaan ja huokuu entisaikojen tarinoita.

Karkausmäen Kammarin pihapiiristä löydät idyllisen pihasaunan, laavun, pitkospuut, sydänsuomalaista mäntykangasta, vettä ja kesäisin glamping-teltan. Kuva Jorma Ronkainen.

Vuodepaikkoja Karkausmäen Kammarilta löytyy 10 uniikisti sisustuissa huoneissa ja lisäksi käytettävissä on puulämmitteinen sauna ja kylpytynnyri sekä laavu. Kesäisin päärakennuksen läheisyyteen nousee myös glamping-teltta. Pitkospuut johtavat rantaan, jossa voit tavata kurkipariskunnan tai kaulushaikaran keväisin.

Sähköpaikkoja karavaanareille löytyy 3 kappaletta ja lisäksi talon kyljessä sähköauton latauspiste majoittujille pientä maksua vastaan.

Majoitukseen ohella järjestämme luontoon ja hyvinvointiin liittyviä kursseja ja tapahtumia, kuten turve-, yrtti- ja suklaasaunoja sekä luontojoogaa. Meillä voit järjestää kokouspäivän 5-20 hengelle, johon voit liittää tarjoilut sekä luontohenkiset aktiviteetit mielesi mukaan. Ruokapalvelut ja aktiviteetit toteutetaan yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Haluamme tuoda esille paikallisia perinteitä ja tarinoita sekä vaalia kaunista luontoamme. Olemme lähellä Salamajärven kansallispuiston ja Peuran polun reittejä. Kinnulan ulkoilualueelle on meiltä matkaa kolme kilometriä.

Vastuullisuus toimintamme yksi pääperiaatteita. Pyrimme vähentämään jätettä, säästämään energiaa ja vettä sekä tukemaan paikallisia yhteisöjä ympäristöä kuormittamatta ja näin edistämään matkailuteollisuuden kestävyyttä. Meille on myönnetty Good Travel Seal-sertifikaatti sekä Visit Finlandin Sustainable Travel Finland- merkki osoituksena vastuullisuustyöstämme. 

Meidän mielestämme jokaisella ihmisellä pitää olla piilopaikka. Paikka, jonne vetäytyä seikkailujen välissä, kauas maailman kiireestä ja muiden vaatimuksista. Meillä pääset lepuuttamaan villiä luontoasi kaikilla aisteilla!

Karkausmäen luksusteltassa pääset lähelle luontoa, voit ihailla ilta-aurinkoa, luonnon vehreyttä ja uinahdat pellavalakanoissa. Mene metsään, kuuntele hiljaisuutta ja löydä rauha! Kurkista myös huonemajoitus ja camping!

Karkausmäen Kammari on yhden yrittäjän unelma, joka toteutui. Tervetuloa katsastamaan minun unelmani! Tervetuloa Karkausmäelle Syvänmaalle!

Terveisin 

Jenni/Karkausmäen Kammari 

www.karkausmaenkammari.net 

Karkausmäen Kammarin pihasaunassa rentoudut löylyissä, paljussa ja hoidoissa. Karkausmäen Kammarin yrittäjä Jenni Numminen hemmottelee asiakkaitaan.