Arki Sydänsuomessa

Yrittäminen

 

 

Oletko kiinnostunut yritystoiminnasta Sydänsuomessa? Olipa tarkoituksenasi joko perustaa tai siirtää yrityksesi tänne meille, ovat Sydänsuomessa toimivat yritysneuvojat ja elinkeinoelämän toimijat apunasi.

Alueellamme toimii yhteensä kolme erillistä kehittämisyhtiötä ja elinkeinoelämän kehittäjää. Lisäksi alueellamme vaikuttavat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke, sekä Jyväskylän Ammattikorkeakoulu JAMK.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan alueemme kehittämishankkeiden tilaisuuksiin, pääset katsomaan tapahtumien tiedot kätevästi kehityskalenteristamme klikkaamalla tästä! (HUOM! Kalenteri on vielä testivaiheessa)

 

Elinkeinoelämän kehittäjät

Kehittämisyhtiö Witas Oy:n logoKehittämisyhtiö Witas Oy – Kinnula, Pihtipudas, Kivijärvi & Viitasaari

Witas Oy on neljän kunnan alueella toimiva kehittämisyhtiö. Witaksen pääkonttori löytyy Viitasaarelta, jonka lisäksi heidän toimipisteitään löytyy myös muista heidän toiminta-alueensa kunnista. Witaksen porukkaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos mietit uuden yrityksen perustamista tai jo olemassa olevan liiketoiminnan siirtämistä Kinnulaan, Pihtiputaalle, Kivijärvelle tai Viitasaarelle.

Siirry Witaksen nettisivuille tästä!

Kehittämisyhtiö Karstulanseudun logoKehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy – Karstula

Karstulanseutu vastaa Karstulan kunnan alueella toimivien yritysten neuvonnasta ja kehittämisestä. Heidän päämajansa löydät Karstulan kunnanviraston yhteydestä. Karstulanseudun väki antaa tutkitusti erinomaista palvelua Karstulan alueen yrityksille ja yrittäjäksi haluaville.

Siirry Karstulanseudun sivuille tästä !

Kannonkosken kunnan logoKannonkosken kunnan elinkeinopalvelut – Kannonkoski

Kannonkoskella yritysten apuna toimii kunnan elinkeinopalvelut. Elinkeinokoordinaattori Anu on mielellään mukana auttamassa sinua ja kertomassa lisää Kannonkosken mahdollisuuksista yritystoiminnalle. Tarkemmat yhteystiedot löydät Kannonkosken kunnan nettisivuilta.

Siirry Kannonkosken elinkeinopalvelujen nettisivuille tästä!

Keski-Suomen liitto uusi logo