Vietä kesä Sydänsuomessa

Vietä kesä Sydänsuomessa on pohjoiseen Keski-Suomeen sijoittuvat kampanja. Tämä on Suomen parasta seutua elää ja työskennellä. Siksi haluamme tarjota useammalle kokeilunhaluiselle henkilölle mahdollisuuden asua kesä seudullamme.

Haemme kampanjaan osallistujia viettämään tuleva suvi pohjoisessa Keski-Suomessa. Voit toivoa kesäkuntaasi kampanjassa mukana olevista kunnista ja keston yhdestä kolmeen kuukauteen.

Kunnat

 • Kannonkoski
 • Karstula
 • Kinnula
 • Kivijärvi
 • Pihtipudas
 • Viitasaari

Tarjoamme sinulle asunnon ilmaiseksi sekä autamme sinua tarvittaessa vuokraamaan auton. Auto menee tosin sinun piikkiin, mutta uskallamme sanoa hinnan olevan kohtuullinen. Tai toki se riippuu lopulta ajokilometreistäsi. 

Tekemistä täällä myös riittää ja olemmekin kasanneet sinua varten kattavan listan alueen aktiviteeteista. Peukaloita ei tarvitse jäädä pyörittelemään – ellei sitä välttämättä halua.

Toivottavaa on myös, että nautit sosiaalisen median päivittämistä ja kesän kokemusten jakamisesta. Mikäli haluat työllistyä seudulle joko kesäksi tai pidemmäksi aikaa, autamme sinua mielellämme löytämään sinulle töitä.

Kenelle?

Uskomme, että tulet viihtymään Sydänsuomessa ja sovit kampanjaan, jos:

 • nautit maaseudun elämästä, eli ruuhkattomuudesta, puhtaasta luonnosta ja leppoisasta elämästä ja monipuolisista vapaa-ajan aktiviteeteista.
 • kaipaat uusia elämyksiä ja haluat heittäytyä uuden kokeiluun.
 • pidät sosiaaliseen mediaan päivittämisestä.
 • olet ajatellut edes puolikkaan ajatuksen verran asumista, elämistä tai mahdollisesti työskentelyä Wolt-jakelualueen ulkopuolella.
 • haluat viettää yhdestä kolmeen kuukautta Sydänsuomessa.

 

Miten osallistun?

Osallistuminen kampanjaan on helppoa. Riittää, että täytät oheisen lomakkeen, mikä vie aikaasi noin kolme minuuttia.

Hae kampanjaan

Ilmoittautumisaika on 23.2. – 25.4.

Hakemusten perusteella valitsemme osallistujat  mukaan kampanjaan. Ilmoitamme kaikille hakemuksen jättäneille lopputuloksesta henkilökohtaisesti  ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kampanjaan voi hakea ja on jopa kannustettavaa hakea kaverin, kumppanin tai ystäväporukan kesken. Yhdessä Sydänsuomessa seikkailussa pääsee nopeammin vauhtiin, mutta toki se onnistuu hyvin myös yksin. Uusia tuttuja täällä kuitenkin on mahdollista löytää!

 

Missä asun?

Tarjoamme ilmaisen asunnon sinulle yhteistyössä kuntien kanssa. Täydennämme tänne tarkempia yksityiskohtia asunnoista, kun ne varmistuvat. Pääset kuitenkin nauttimaan kesästäsi maalaisidyllisen majoituksen kera.

 

Mikä ihmeen Sydänsuomi?

Etkö tiedä, mikä ja missä on Sydänsuomi? Ei haittaa, kohta tiedät!

Sydänsuomessa hankkeiden toiminta-alueen kartta pohjoisen Keski-Suomen kahdeksasta kunnasta

MITÄ: Vietä kesä Sydänsuomessa -kampanja

MISSÄ: pohjoisessa Keski-Suomessa: Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas & Viitasaari

MILLOIN: 1.6.-31.8.2021

MIKSI: Koska ihmisen on hyvä olla Sydänsuomessa ja haluamme innostaa muitakin kokemaan elämä seudullamme

MITEN: jätä hakemus 25.4.2021 mennessä ja valmistaudu elämäsi kesään

 

 

Jäikö kysyttävää?

Laita rohkeasti soitellen Aapelille 044 9705500 tai nakkaa meille viestiä Instagramissa tai Facebookissa!

Kampanjan toteutuksesta vastaa Tuu ja tee -hanke, joka yhteistyössä seudun kuntien kanssa tarjoaa kesäksi asunnot ja auttaa käytäntöön liittyvissä asioissa.

Keski-Suomen liitto uusi logo