Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Tule elinvoimapäälliköksi Pihtiputaalle ja mukaan Sydänsuomen aluekehitystyöhön

Elinvoimapäälliköllä on merkittävä rooli Pihtiputaan elinkeinoelämän tukemisessa ja uudistamisessa. Samalla hän osallistuu koko Sydänsuomen aluekehittämiseen Kehittäjätiimissä.

Viime aikoina Pihtiputaalla on satsattu muun muassa luontoreitistöjen sekä uusiutuvan energian kehittämiseen.

Pihtiputaan kunta on noin 3800 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Kunnasta löytyy puu- ja metalliteollisuutta sekä vahvaa maa- ja metsätaloutta. Myös nelostiehen tukeutuva palvelusektori on vireä. Kunta on panostanut viime aikoina myös erityisesti viestinnän ja markkinoinnin, luontoreitistöjen sekä uusiutuvan energian kehittämiseen.

Elinvoimapäällikön tehtävät sijoittuvat kunnan elinvoimayksikköön. Elinvoimayksikkö vastaa Pihtiputaan kunnan strategian toimeenpanosta elinkeinojen ja aluekehittämisen sekä työllisyyspolitiikan osalta. Lisäksi elinvoimayksikön vastuulle kuuluvat yritysneuvonta, hankehallinto (kunnan omat hankkeet ja laajemmat alueelliset hankkeet) sekä kunnan matkailutoiminnot.

Elinvoimapäällikön tehtäviin kuuluu
– yritysneuvonta (erityisesti teolliset yritykset),
– hankevalmistelu (EAKR & ESR, maaseuturahasto sekä muut rahoituslähteet),
– yrityskehittäjien ja viestintäsuunnittelijan esihenkilönä toimiminen, sekä
– Sydänsuomessa Kehittäjätiimin jäsenenä toimiminen

Elinvoimapäällikkö kuuluu kunnan johtoryhmään.

Arvostamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja alan kokemusta. Eduksi luemme tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, yrityselämän tuntemuksen ja hankerahoitusosaamisen. Lisäksi hakijan eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, markkinointihenkisyys, yrittäjyystaidot sekä hyvä kielitaito erityisesti englannin kielessä.

Elinvoimapäällikkö työskentelee toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työsuhteen palkkaus ja ehdot ovat KVTES:in mukaisia. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 19.5.2024 mennessä ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon. Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinvoimapaallikko-599665/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1qUbHnJ4UnkkWa3IevIC90nfKqf287O4gEDS8v6hMxtKiioKjEmrNgDsc_aem_AferMEFPxeOwThIdKWYyCGyT_jnw5QRvEdLIN9KP6tculr1bocuSZrDjugzMM4M3nyBOg5LmQ5dMomNPNNLehlJV.