Sydänsuomessa kehitetään

Tuu ja tee – Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen

 

 

Ajankohtaista

Tuu ja tee – Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen

Kehitämme kasvuyritysten pidemmän aikavälin rekrytointitarpeisiin vastaavan uuden systemaattisen ja ennakoivan yhteistoimintamallin, joka on suunniteltu ja jota toteutetaan yritysten tarpeiden pohjalta heidän kanssaan. Tämä malli ennakoi työllisyystarpeita ja siten tukee kehittämislinjauksia. Systemaattisen rekrytointiprosessin johtaminen perustuu tiedolla johtamiseen ja kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Toiminta-alueenamme on Viitasaari, Pihtipudas, Karstula, Kannonkoski, Kivijärvi sekä Kinnula. Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen on yksi osa isompaa pohjoisen Keski-Suomen Sydänsuomessa-kokonaisuutta, johon kuuluvat lisäksi Kehittämisyhtiö Karstulanseudun hallinnoima Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen (EAKR) sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston POKE:n hallinnoima Invest in Staff (ESR).

Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen -hankkeen hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy, ja se toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n sekä Kannonkosken kunnan kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2019-31.12.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä toiminta-alueen kunnat.

 

Hankkeen toteutusaika 1.8.2019 – 31.12.2021
Rahoitus EAKR; TL 1, ET 2.1
Budjetti 283 147 €
Hallinnoija Kehittämisyhtiö Witas Oy
Projektipäällikkö Kari Jarvansalo
Kohderyhmä Pk-yritykset

 

https://sydansuomessa.fi/torstai-toast 

Keski-Suomen liitto uusi logo