Sydänsuomessa kehitetään

Satsaa ihmisiin – Invest in Staff

 

 

Ajankohtaista

Satsaa ihmisiin – Invest in Staff

Onko työntekijällä olo, että hän on tärkeä? Onko hän sitoutunut vai miettiikö hän työpaikan vaihtoa tai muuttoa muualle? Onko yrityksessä jatkuva oppimisen kulttuuri? Miten rakennetaan hyvää työnantajamielikuvaa?

Invest in Staff, eli Satsaa ihmisiin -hanke auttaa Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yrityksiä kehittämään työntekijöitään ja henkilöstöosaamistaan. Mitään henkilöstöhallinnon osa-aluetta ei ole suljettu pois, vaan voimme keskittyä esimerkiksi jatkuvan oppimisen teemoihin, rekrytointiosaamisen kehittämiseen, työntekijöiden hyvinvointiin, työnantajamielikuvan rakentamiseen ja sopivien käytännön työkalujen löytämiseen.

Toimenpiteillä vahvistetaan yritysten kokonaisvaltaista oppimista ja työhyvinvointia, ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta ja kasvumahdollisuuksia sekä työnantajakuvan kehittymistä.

Hankkeen tarjoamat palvelut ovat yrityksille maksullisia, mutta erittäin edullisia!

Palvelun osallistumismaksu määrittyy palveluita ostavan yrityksen koon mukaan seuraavasti:

Osallistumismaksuun sisältyy

  • Osaamiskartoitus (arvo 300-600 €)
  • Ammatillinen valmennuspäivä (arvo 550 €)

Lisäksi yrityksellä on mahdollisuus ottaa erilliskorvauksesta tuettuun hintaan seuraavia palveluja

 

Invest in Staff -hankkeen hallinnoijana toimii Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019-31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) sekä alueen kunnat.

 

Hankkeen toteutusaika 1.4.2019 – 31.3.2021
Rahoitus ESR; TL 3, ET 7.1
Budjetti 323 270 €
Hallinnoija Äänekosken Ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä (Poke)
Projektipäällikkö Minna Liminka
Projektityöntekijä Lasse Krook
Kohderyhmä Mikro- ja pk-yritykset