Siirry suoraan sisältöön

Sydänsuomessa

Euroopan unionin osarahoittama
Keski-Suomen liitto

Kannonkoski Karstula Kinnula Kivijärvi Kyyjärvi Pihtipudas Viitasaari

Palvelut

”Maaseudulla ei saa palvelua” on vanha myytti, jonka haluamme murtaa. Sydänsuomessa on tarjolla yksilölliset julkiset palvelut varhaiskasvatuksesta kirjastoihin ja pienistä kouluista edullisiin liikuntaharrastuksiin. Alueen yrittäjät täydentävät upealla tavalla tarjontaa niin kaupan, matkailun kuin vaikkapa hyvinvoinnin toimialoilla ja palvelevat koko sydämellään. Tutustu tarjontaamme ja ylläty!

Lue lisää

Omistajanvaihdosten superpäivä! YrityskaupaKS-aloituseminaari klo 8.30-12 & Keski-Suomen Yritysmarkkinat klo 13-16 (myös etänä ja anonyymisti) & omistajanvaihdosasiantuntijafoorumi klo 13-15. To 6.6.2024 klo 8.30-16 Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa. Keynote-puhujana soutaja Jari Saario. Logopalkki: Euroopan unionin osarahoittama, YritykaupaKS, Yrittäjät Keski-Suomi, Sydänsuomessa, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Witas Oy.

Tervetuloa YrityskaupaKS-aloitusseminaariin 6.6.2024 Peurunkaan

YrityskaupaKS-aloitusseminaari 6.6.2024 on keskisuomalaisten omistajanvaihdosten superpäivä, tervetuloa mukaan!

Karkausmäen Kammari – piilopaikkasi seikkailujen välissä

Karkausmäen Kammarin tarina Kinnulassa alkoi vuonna 2015. Hirsitalon jämerä olemus kutsuu luokseen tunnelmallaan ja huokuu

Tervetuloa Sydänsuomen Elinvoimakahveille ja Aluefoorumiin 16.5.2024

Sydänsuomen Elinvoimakahvit ja Aluefoorumi kokoavat yhteen Sydänsuomessa-alueen yrittäjiä, kuntapäättäjiä sekä yritys- ja aluekehittäjiä 16.5.2024 Kyyjärvelle.

Tervetuloa Sydänsuomen etätyötiloihin!

Etätyötilat mahdollistavat pidemmän viipymän Sydänsuomessa sekä moniammatillisia kohtaamisia. Tule tutustumaan Sydänsuomen hyvin varusteltuihin ja monipuolisiin
1 2 3 4

Kesäasukkaat ja kävijät etsivät alueemme palveluntarjoajia!

Hei sydänsuomalainen yrittäjä / toimija, haluaisitko oman yritysesittelysi tälle sivulle? Ota yhteyttä aluekoordinaattori Minnaan, minna.jaakkola@witas.fi.

Yhteystietoihin