Hyvä tietää

Sydänsuomessa - eli missä?

Sydänsuomessa – eli missä?

Suomen sydämen sijainti on varmasti keskustelua herättävä ajatusleikki. Meillä on kuitenkin vahva näkemys siitä, että se sijaitsee juuri täällä – pohjoisessa Keski-Suomessa.

Sydänsuomessa on tosin muutakin kuin sijainti kartalla. Se on ajatus siitä, että meillä tehdään asioita sydän Suomessa:

Alueellamme näkyy vahvasti perinteisten suomalaisten elinkeinojen harjoittaminen – maa- ja metsätalous, sekä puun jalostaminen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Puhdas luonto tuhansine järvineen (1056 kpl) edustaa suomalaista maalaismaisemaa parhaimmillaan. Tarkoituksemme on nauttia luonnosta myös tulevaisuudessakin – siksi kehitämme alueellamme myös kestäviä biotalouden ratkaisuja.

Yhteisöllisyys, turvallisuus ja kiireettömyys kuvastavat arkeamme.

Missä siis oikeastaan olemme, kun olemme Sydänsuomessa?

Pohjoisen Keski-Suomen kunnat kartalla

Kun olet Sydänsuomessa, olet pohjoisessa Keski-Suomessa. Meidän toimintamme kohdistuu pääosin kuuden kunnan alueelle (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas & Viitasaari), mutta osa palveluistamme ulottuu kaikkiaan kahdeksaan kuntaan (Saarijärvi & Kyyjärvi). Kaikki palvelumme ovat saatavilla oikealla puolella olevassa kartassa sinisellä merkatuissa kunnissa. Oranssilla merkatuissa kunnissa on tällä hetkellä saatavilla vain osa tarjoamistamme palveluista.

 

Etäisyyksiä:

Sijaintimme on ihanteellinen, sillä meiltä on lyhyt matka läheisiin maakuntakeskuksiin. Toisaalta, jos haluat olla rauhassa naapurin katseilta, myös se onnistuu meillä. Alueemme jotakuinkin maantieteellisestä keskipisteestä, Kannonkosken Vuoskoskelta, katsottuna meiltä on matkaa

Jyväskylään – 109km

Seinäjoelle – 149km

Kokkolaan – 167km

Kuopioon – 171km

Vaasaan – 207km

Tampereelle – 232km

Ouluun – 271km

Helsinki – 377km

Jyväskylän lentokentälle – 90km

Autolla liikkuvat pääsevät kulkemaan tänne seuraavia reittejä pitkin:

Valtatie 4, Valtatie 13, Sininen tie (kantatie 77), Kantatie 58

Keski-Suomen liitto uusi logo