Syksyn satoa Sydänsuomessa

Sydänsuomessa -tiimin toiminnassa on ehtinyt syksyn aikana tapahtumaan vaikka ja mitä: henkilöstövaihdoksia hanketiimissä, viestinnän terävöittämistä, yritysten sijoittumisen suunnittelua ja palveluja muuttajille.

Henkilöstömuutoksia ja sijoittumisstrategioita

Syksyn alussa tiimissämme tapahtui henkilöstövaihdoksia, kun Sijoita bisnekseen -hankkeen ruoriin tarttui projektipäällikkö Jenni Leppilahti. Samalla ovenavauksella tiimiin liittyi myös projektityöntekijän roolissa Janne Taavitsainen. Satsaa bisnekseen -hankkeen tarkoituksena on luoda yritysten sijoittumista ja sijoituskohteiden markkinointia helpottava palvelu. Jennillä ja Jannella on pitkä tausta Kehittämisyhtiö Karstulanseudun leivissä yrityskehittämisen parissa. Yritysten sijoittumiselle laaditaan yhtenäinen alueellinen strategia, jonka avulla yrityksen perustaminen, yritystoiminnan siirtäminen tai investointikohteiden tarkastelu alueella on järjestelmällistä ja helppoa minne tahansa Sydänsuomessa. Kun tähän pakettiin lisätään alueelle muuttaville tarkoitettu sijoittumispalvelu, on Sydänsuomeen asettuminen helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Sijoittumisstrategiasta voit käydä lukemassa projektipäällikkö Jennin mietteitä klikkaamalla tästä.

Viestintää viedään uusille urille

Syksy on ollut hyvää aikaa myös valmistella omaa viestintäämme tulevia muutoksia varten. Sydänsuomessa -nimi toimii tällä hetkellä kokoavana nimenä kolmelle alueen vetovoimaa, pitovoimaa ja saavutettavuutta parantavalle hankkeelle. Käytännössä tämä tarkoittaa alueen vahvuuksien ja mahdollisuuksien kokoamista yhteen.

Kun tämä pakka on saatu kasaan, alamme viestimään niistä eri kohderyhmille: uusille asukkaille, yrityksille, matkailijoille, sijoittajille ja niin edelleen. Viestintämme kannalta tämä tarkoittaa sitä, että lähitulevaisuudessa myös Sydänsuomessa -sivumme viestinnällinen ilme tulee muuttumaan. Nyt sivuilla viestitään hankkeiden toimenpiteistä, mutta lähiaikoina viestintämme muuttuu hieman enemmän alueemme hienoudesta kertovaksi, ja hankkeiden toiminnasta viestiminen siirtyy toiselle sivulle. Myös nettisivumme tulevat käymään läpi isoja muutoksia, mutta niistä lisää myöhemmin.

Siihen saakka pääset seuraamaan toimintaamme esimerkiksi täältä nettisivuilta, Facebookista ja muilta somekanaviltamme.