Satsaa ihmisiin hankkeen HRD-asiantuntija Minna Liminka

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on menestyksen perusta. Satsaa ihmisiin -hanke tarjoaa apua Sydänsuomen alueella paikallisten yritysten henkilöstöhallinnon kehittämiseen.

“Etsin juurisyitä, kysyn haastaviakin kysymyksiä ja pyrin löytämään liiketoiminnan kannalta hyödyllisiä ratkaisuja. Yleensä tämä tarkoittaa yrityksen vuorovaikutuksen ja johtamisen analysointia sekä kehittämistä”, kertoo Minna Liminka hankkeesta.

Hankkeen sisällä Minna on päässyt kehittämään niin konepajojen, kiinteistöhuollon kuin metsäyrityksien henkilöstöhallintoa.

“Mä oon valmentaja, joka on todella kiinnostunut ihmisistä. Vaikka tää onkin kliseistä, oon hyvä kuuntelemaan enkä oleta mitään. Uppoudun todella yritykseen ja haluan auttaa heitä toimimaan paremmin yhdessä”, kuvailee Minna työtään.

20 vuotta IT-alalla työskennellyt Minna on todella henkilö, joka työskentelee päämäärätietoisesti, mutta inhimillisellä otteella. Hän kannustaakin alueen yrityksiä hyödyntämään hankkeen palvelua.

“Pienellä osallistumismaksulla saa ison hyödyn. Emme häärää mitään väkisin, vaan yhteistyön perustana on johdon sitoutuminen kehitykseen. Tämä tuo tuloksia viivan allekin.”

Tutustu tarkemmin hankkeeseen ja ole rohkeasti yhteydessä Minnaan täältä.