Sijoita Sydänsuomeen

Autamme mielellämme löytämään mahdollisuuksia sijoittaa ja investoida Sydänsuomeen. Tällä hetkellä kärkikohteinamme on Kivijärvi Resort -matkailukohde sekä useita loma-asuntoalueita.

Julkaisija Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Luotu 28.10.2021
Muokattu viimeksi 28.10.2021
Kivijärvi Resortin ensimmäinen niliaitta on valmistunut uudelle loma-asuntoalueelle (kuva: Marc Goodwin). Avaa kuvaKivijärvi Resortin ensimmäinen niliaitta on valmistunut uudelle loma-asuntoalueelle (kuva: Marc Goodwin)
Kivijärvi Resortin ensimmäinen niliaitta on valmistunut uudelle loma-asuntoalueelle (kuva: Marc Goodwin)

Kivijärvi Resort

Investoi hyvinvointi- ja luontomatkailuun! Kivijärvelle suunnitellaan monipuolista ympärivuotista matkailukohdetta, joka houkuttelee vierailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailta. Alueella toimii jo nykyisin Holiday Club Hannunkiven Lomakylä, jonka monipuolinen asiakaskunta toimii hyvänä pohjana tulevalle liiketoiminnalle.

Saarensalmen loma-asuntoalue

Satsaa virkistäytymiseen ja vapaa-aikaan! Kinnulassa on tarjolla tontteja loma-asumiseen ehdoilla, joita on harvoin tarjolla. Nämä tontit sijaitsevat kalaisan Kivijärven rannalla, asfaltoidun tien varrella ja jopa valokuituverkko on valmiiksi vedetty tontin laidalle. Alueella on monipuolisia lähivirkistys- ja yhteiskäyttöalueita, ja suosittu Salamajärven kansallispuisto on alle puolen tunnin ajomatkan päässä.

Niemenharjun matkailu- ja loma-asuntoalue

Koe alue taatusti keskeisellä sijainnilla! Tämä Valtatie 4:n läheisyydessä sijaitseva kohde tarjoaa korkeatasoista aktiivilomamatkailua luonnon rauhassa. Pihtiputaan keskustan palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä, ja vieläkin lähempänä harjun toisella puolella sijaitsee Niemenharjun matkailukeskus. Alueella on tarjolla 10 omarantaista rakennuspaikkaa.

Haukirinteen loma-asunto- ja asuinalue

Yhdistä asuminen, virkistys ja työnteko! Viitasaaren Haukirinne on todellinen helmi, jossa on tarjolla 10 loma-asuntotonttia sekä jopa 60 vakituiseen asumiseen tarkoitettua tonttia. Alueella yhdistyy saumattomasti asumisen, virkistymisen ja työnteon mahdollisuudet. Täällä voit nauttia Keiteleen maisemista, hypätä ladulle tai polulle kotipihasta ja pyöräillä keskustaan vartissa!

Öijjänniemen aktiiviliikkujien loma-asuntoalue

Yhdistä liikunta ja lomailu! Öijjänniemi hemmottelee liikunnallista ihmistä, sillä vain viiden minuutin matkan päässä sijaitsee liikuntamahdollisuuksia tarjoava Nuorisokeskus Piispala. Tekeminen ei lopu Piispalassa, sillä paikalta löytyy mm. uimahalli, keilaradat, monenlaisia sisähalleja sekä ulkopelejä. Öijjänniemeen on kaavoitettu 25 rakennuspaikkaa.

Kolme syytä investoida Sydänsuomeen


1. Yhteistyö alueen toimijoiden kesken

Alueen yritysten, elinkeinotoimijoiden ja kuntien yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta. Tiiviissä yhteisössämme oikean henkilön saa kiinni nopeallakin aikataululla, ja asiat laitetaan järjestykseen.

2. Vahvoja osaamiskeskittymiä

Sydänsuomen leipä tulee perinteisiltä toimialoilta, kuten maa- ja metsätaloudesta sekä teollisuudesta. Näissä meillä on pitkät perinteet ja paljon osaamista. Viime aikoina on myös biotalous ja matkailu ovat olleet kasvavia toimialoja, joissa riittää tilaa kasvulle.

3. Logistiikka toimii

Seutua halkovat Nelostie sekä kantatie 77 mahdollistavat tavaroiden, palveluiden ja työvoiman sujuvan liikkumisen. Maakuntakeskukset sijaitsevat vain tunnin tai parin ajomatkan päässä.

Sijoittajaksi Sydänsuomeen?

Kiinnostaako sinua sijoittaa Sydänsuomeen? Jutellaan lisää! Soita tai laita viestiä, niin kerromme mielellämme alueen sijoitus- ja investointimahdollisuuksista.

Karstula:
Ari Piesala, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
ari.peisala@karstulanseutu.fi
044 459 6604

Kannonkoski, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari:
Tapani Laitinen, Kehittämisyhtiö Witas Oy
tapani.laitinen@witas.fi
040 152 0112