Työpaikat

Muutto Sydänsuomeen houkuttelee, mutta työpaikka uupuu? Ja jostainhan sitä pitäisi kumppanillekin töitä löytää, ilman ei muuttoauto liiku pihasta. Työtä ja toimeentuloa miettii varmasti jokainen uudelle seudulle muuttoa pohtiva.

Julkaisija Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Luotu 27.10.2021
Muokattu viimeksi 10.11.2021
Työtä ja toimeentuloa miettii varmasti jokainen uudelle seudulle muuttoa pohtiva, mutta ei niitä kannata jäädä yksin murehtimaan, ei varsinkaan Sydänsuomessa. . Avaa kuvaTyötä ja toimeentuloa miettii varmasti jokainen uudelle seudulle muuttoa pohtiva, mutta ei niitä kannata jäädä yksin murehtimaan, ei varsinkaan Sydänsuomessa.
Työtä ja toimeentuloa miettii varmasti jokainen uudelle seudulle muuttoa pohtiva, mutta ei niitä kannata jäädä yksin murehtimaan, ei varsinkaan Sydänsuomessa.

Sydänsuomessa työtä riittää

Osaavalle ja motivoituneelle tekijälle työ Sydänsuomessa on lähes taattu. Työsarkaa riittää erityisesti vahvoilla toimialoillamme, eli puu- ja metalliteollisuudessa, maa- ja metsätaloudessa sekä matkailussa. Näihin valikoimamme ei kuitenkaan rajoitu, vaan etsimme jatkuvasti tekijöitä esimerkiksi hoitoalalle, opetuksen ja kasvatuksen pariin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Etätyökin tarvitsee oikeat tilat ja välineet

On totta, että Sydänsuomessa etätyö onnistuu vaikka saunamökistä järven rannalta. Meillä on tehty monin paikoin merkittäviä investointeja tietoliikenneverkkoihin nimenomaan etätyön lisääntymistä silmällä pitäen. Tämän lisäksi meillä on valttikortti, jota ei vielä kovin monessa paikkaa hyödynnetä. Maksuttomat etätyötilat HUBteekki Pihtiputaalla, Lennätin Viitasaarella ja MultiHUB Karstulassa tarjoavat ensiluokkaiset tilat etätyöntekijälle, joka haluaa seurakseen yhteisön.