Asuminen

Onko kiikarissasi rantatontti vai etsitkö vuokra-asuntoa keskustan palvelujen läheisyydestä? Meiltä löytyy ratkaisu molempiin tarpeisiin ja moniin muihin.

Julkaisija Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Luotu 27.10.2021
Muokattu viimeksi 10.11.2021
Tilaa ja tontteja on niin taajamissa kuin väljemmillä vesiltä. Osta, vuokraa tai rakenna kotisi!. Avaa kuvaTilaa ja tontteja on niin taajamissa kuin väljemmillä vesiltä. Osta, vuokraa tai rakenna kotisi!
Tilaa ja tontteja on niin taajamissa kuin väljemmillä vesiltä. Osta, vuokraa tai rakenna kotisi!

Punainen tupa ja tietoliikenneyhteydet

Löytyy meiltä perunamaitakin, mutta näiden lisäksi olemme panostaneet tietoliikenneyhteyksiin. Talosi värin voit myös valita, joten sen ei ole pakko olla punainen. Peruspalvelut löytyvät kouluista terveydenhuoltoon ja kauppatarpeet voit hoitaa kuntakeskusten marketeissa. Asumisen vaihtoehtoja on karkeasti kolme.

Vuokra-asuminen

Sydänsuomesta löytyy niin yksityisiä ja kunnallisia vuokra-asuntoja on jonkin verran. Valinnanvaraa on kenties vähemmän kuin suurkaupungeissa, mutta hyviä vaihtoehtoja on silti. Kunnallisia vuokra-asuntoja voit etsiä kuntien sivujen kautta, minkä lisäksi verkot kannattaa laittaa vesille Torissa ja paikallisissa Facebook-ryhmissä.

Asunnon ostaminen

Haluatko oman tuvan ja luvan? Sydänsuomessa on myynnissä niin omakotitaloja kuin rivi- ja kerrostaloasuntoja. Vedä ostohousut jalkaan ja ota yhteyttä paikalliseen kiinteistönvälittäjään, mutta muista, ettei asunnon ostamisessa kannata hötkyillä. Tutustu rauhassa vapaina oleviin vaihtoehtoihin ja hanki unelmien kotisi Sydänsuomesta.

Tontin ostaminen ja talon rakentaminen

Kun kaipaat juuri sinun toiveiden mukaista kotia, laita työhanskat käteen ja rakenna omasi. Meiltä löytyy vapaita tontteja sekä rantojen raitojen läheisyydestä että peltomaisemista. Byrokratian luparattaat puksuttavat varsin kevyesti, haluamme täällä auttaa sinua rakentamaan tulevaisuutesi. Laita myös seurantaan tonttihuutokaupat ja -tarjoukset!