Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy hakee toimitusjohtajaa

Viitasaaren kaupungin tytäryhtiö omistaa ja vuokraa toimitiloja ja teollisuushalleja. Toimitusjohtajan tehtävään kuuluu kiinteistöjen arvon optimointia, vuokraustoimintaa, ylläpitoa ja kehittämistä.

WYPin toimitusjohtajuus vaatii kiinteistöalan liiketoiminnan ymmärrystä, juridista tietoa, teknistä osaamista ja kykyä hallita monimutkaisia prosesseja.. Avaa kuvaWYPin toimitusjohtajuus vaatii kiinteistöalan liiketoiminnan ymmärrystä, juridista tietoa, teknistä osaamista ja kykyä hallita monimutkaisia prosesseja.
WYPin toimitusjohtajuus vaatii kiinteistöalan liiketoiminnan ymmärrystä, juridista tietoa, teknistä osaamista ja kykyä hallita monimutkaisia prosesseja.

Wiitaseudun Yrityspalvelu (WYP) omistaa ja vuokraa monipuolisia yritystoimintaan soveltuvia toimitiloja ja teollisuushalleja Viitasaaren kaupungin alueella. Tehtävänäsi on toteuttaa uutta yritysstrategiaa ja johtaa yrityksen toimintaa tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. WYP on Viitasaaren kaupungin tytäryhtiö. Toimit tiiviissä yhteistyössä kaupungin sekä Kehittämisyhtiö Witaksen kanssa. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haussa on aktiivinen ja yhteistyökykyinen alan osaaja jatkamaan yrityksen toiminnan kehittämistä.

Kiinteistöalalla toimivan WYPin toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu muassa kiinteistöjen arvon optimointia, vuokraustoimintaa, ylläpitoa, kiinteistöjen kehittämistä, asiakaspalvelua ja sidosryhmäsuhteiden hallintaa.

WYPin toimitusjohtajuus vaatii liiketoiminnan ymmärrystä, juridista tietoa, teknistä osaamista ja kykyä hallita monimutkaisia prosesseja. Lisäksi vastuullisuus ja eettiset kysymykset ovat entistä tärkeämpiä kiinteistöalan johtamisessa, erityisesti ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai menestyksellinen vastaavan tehtävän hoitaminen. Eduksi katsomme elinkeinoelämän tuntemuksen sekä hyvät markkinointi- ja viestintätaidot. Odotamme lisäksi, että sinulla on hyvät verkostot ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sujuva englannin kielen taito on eduksi.

Pyydämme, että esität palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 10.11.2023 kello 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sampo.siik@witas.fi.

Lisätietoja antavat Wiitaseudun Yrityspalvelun hallituksen puheenjohtaja Hannu Suni, hannu.suni@kohiwood.com, puh. 0400 927 401 ja Wiitaseudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Sampo Siik, sampo.siik@witas.fi, puh. 044 748 8124.

Wiitaseudun Yrityspalvelu on Viitasaaren kaupungin 100 % omistama konserniyhtiö, lisätietoja kaupungista verkkosivuilla www.viitasaari.fi. Yhtiö edistää toiminnallaan Viitasaaren kaupungin toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamista. Yhtenä tärkeänä osa-alueena on omalta osaltaan varmistaa uuden logistiikka-alueen, Wiilo, toteutuminen. Hanke on juuri käynnistynyt ja infran rakentaminen alkamassa, lisätietoa Wiilon verkkosivuilla www.wiilo.fi.