Karstulassa aloitti toimintansa Vaateliike Eves

Karstulaan saatiin uusi yritys, kun yrittäjä Leila Honkonen avasi Vaateliike Evesin uusituissa liiketiloissa. Liiketilojen kunnostamisesta on huolehtinut aktiivinen vanhojen rakennusten entisöijä Risto Toivanen.

Julkaisija Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Luotu 10.10.2022
Muokattu viimeksi 10.10.2022
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja Karstulan kunta kävivät onnittelemassa uutta yrittäjää. Ensimmäinen ja kolmas vasemmalta kehittämisyhtiön edustajat Jenni Leppilahti ja Hanna Asplund sekä heidän välissään yrittäjä Leila Honkonen. Oikealla Karstulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio.. Avaa kuvaKehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja Karstulan kunta kävivät onnittelemassa uutta yrittäjää. Ensimmäinen ja kolmas vasemmalta kehittämisyhtiön edustajat Jenni Leppilahti ja Hanna Asplund sekä heidän välissään yrittäjä Leila Honkonen. Oikealla Karstulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio.
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja Karstulan kunta kävivät onnittelemassa uutta yrittäjää. Ensimmäinen ja kolmas vasemmalta kehittämisyhtiön edustajat Jenni Leppilahti ja Hanna Asplund sekä heidän välissään yrittäjä Leila Honkonen. Oikealla Karstulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio.

Karstulan keskusraitti on maakunnallisesti arvokas raitti, jonka varrella on useampia vanhoja ja suojeltuja kiinteistöjä. Vanhojen kiinteistöjen kunnostamisesta kiinnostunut, myöskin yrittäjänä toimiva, Risto Toivanen, entisöi jo toista vanhaa kiinteistöä kylän raitilta. Hänet on kunnan toimesta palkittu Vuoden kulttuuriteko -palkinnolla, hänen työstään yhteisen ja arvokkaan raitin kulttuuriperinnön säilyttämisestä sekä vanhojen rakennusten entisöimisestä.

Nyt Toivasella työn alla oleva vanha Heikkisen kiinteistö on kokenut sisältä melkoisen muodonmuutoksen. Myöskin ennenvanhaan vaateliikkeenä toiminut kiinteistö on palannut alkujuurilleen, kun kiinteistöön asettui vuokralle Vaateliike Eves ja yrittäjä Leila Honkonen. Sisustus on toteutettu yhteistyössä ja siinä on hyödynnetty mm. kiinteistöstä purkamisvaiheessa löytynyttä lautatavaraa, joka sopii vaateliikkeen sisustukseen erinomaisesti ja sillä on saatu toteutettua mm. pukuhuoneet sekä myyntitiski.

Vaateliike Evesissä on myynnissä sekä naisten että miesten vaatteita ja lisäksi mm. lyhtyjä, kynttilöitä, ihonhoitotuotteita, koruja sekä tanskalaista lakritsaa. Vaateliike on erittäin tervetullut lisä Karstulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Jo itse liikehuoneisto on näkemisen arvoinen, joten kannattaa suunnata Karstulan vierailulla ehdottomasti Vaateliike Evesiin! Evesin avajaisia vietettiin perjantaina 7.10.

Vaateliikkeessä myydään vaatteiden lisäksi mm. lyhtyjä.. Avaa kuvaVaateliikkeessä myydään vaatteiden lisäksi mm. lyhtyjä.
Vaateliikkeessä myydään vaatteiden lisäksi mm. lyhtyjä.
Liikkeestä löydät myös ihonhoitotuotteita sekä kynttilöitä.. Avaa kuvaLiikkeestä löydät myös ihonhoitotuotteita sekä kynttilöitä.
Liikkeestä löydät myös ihonhoitotuotteita sekä kynttilöitä.