Asuminen

Onko kiikarissasi rantatontti vai etsitkö vuokra-asuntoa keskustan palvelujen läheisyydestä? Meiltä löytyy ratkaisu molempiin tarpeisiin ja moniin muihin.


Näytä lisää

Kasvatus ja koulutus

Yksilöllistä opetusta ja kohtaamisia aina esikoulusta ammatilliseen opetukseen tai lukioon. Nykyään vaikkapa yliopisto-opintojen tekeminen Sydänsuomesta ei ole mikään amerikantemppu


Näytä lisää

Työpaikat

Muutto Sydänsuomeen houkuttelee, mutta työpaikka uupuu? Ja jostainhan sitä pitäisi kumppanillekin töitä löytää, ilman ei muuttoauto liiku pihasta. Työtä ja toimeentuloa miettii varmasti jokainen uudelle seudulle muuttoa pohtiva.


Näytä lisää

Etätyöskentely onnistuu Sydänsuomessa!

Tiestikö, että etätyöskentelyn mahdollisuudet Sydänsuomessa ovat loistavat. Alueelta löytyy peräti kolme etätyökeskusta, joissa töiden teko sujuu myös loma-aikaan. Sinua palvelevat Lennätin Viitasaarella, HUBteekki Pihtiputaalla ja MultiHUB Karstulassa. Voit myös ankkuroitua alueelle pysyvämmin. Tutustu Saarensalmelle rakentuvaan loma-asuntoalueeseen, jossa myös bitit liikkuvat!

Näytä lisää

Myytävät asunnot

Kun uusi elämä Sydänsuomessa alkaa houkuttaa, on meillä tarjolla vaihtoehtoja monipuoliseen asumiseen. Unelmoitko huolettomasta asumisesta rivitalossa vai herättääkö sisäinen puutarhurisi sinussa kaipuun väljempään omakotitaloasumiseen? Niin tai näin, täältä luot näppärästi yleiskatsauksen alueen asuntotarjontaan.


Tutustu asuntoihin

Avoimet työpaikat

Ho-hoi, osaajia haetaan! Meillä Sydänsuomessa sijaitsee lukuisa joukko eri toimialojen yrityksiä, joihin haetaan aktiivisesti reiluja ja rehtejä osaajia erilaisiin ammatteihin. Jos sydänsuomalainen mentaliteetti ja sielunmaisema tuntuu omalta, miksi et toisi myös osaamistasi alueellemme. Katso minkälaisia työntekemisen näköalapaikkoja meillä on tällä hetkellä tarjolla.


Tutustu työpaikkoihin

Työllistymistapahtumat